2018-10-07 05:45:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Készüljön fel barátai szórakoztatására

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Plútó kellemetlen kapcsolatban van a Kos jegyével. Legyen óvatos és vigyázzon magára. Kerüljön minden alattomosságot, mert könnyen visszájára sülhetnek el és bajba sodorhatják önt.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Uránusz szemben áll a Merkúrral. Életritmusa most olyan gyors és izgalommal telített, hogy fennáll a veszélye, hogy hagyja kicsúszni kezéből a szálakat és ez szellemi vagy idegi kimerüléshez vezet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az uralkodó bolygója közeledik az Uránusz szembenállásához. Most nagyon felpörög szellemileg, ami egyrészről persze jó, hisz remek ötletei lesznek, másrészt viszont a kapkodása hibákhoz is vezethet. Jobb, ha másnap újra ellenőrzi, amit ma megcsinált.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Mérleg jegyében áll az ön családját jelző sorsterületen, kellemetlen fényszögben van a Rák jegyével. Vigyázzon arra, nehogy megsértse a családtagjait, vagy más módon szítson viszályt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap kellemes fényszöget vet az Oroszlán jegyére. meg akarja mutatni magát egy kicsit a világnak, vagy élére akar állni a változásoknak. Tegye hát meg, de ne feledje a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutna előrébb!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Három bolygó áll az ön anyagi javakat jelző sorsterületén. Ez nyilván nem egy alkalmas időszak arra, hogy nagytakarítást rendezzen környezetében, hacsak fel nem ismeri, hogy az érzelmek, és nem maguk a tárgyak bírnak igazi értékkel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ne hagyja, hogy bármi, vagy bárki visszatartsa a múltból! Most készen áll az új befogadására – jelentőségteljes napra számíthat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll még mindig. Készüljön fel barátai szórakoztatására. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet önre a mai nap folyamán. Ha ez valóban így lesz, biztos lehet abban, hogy tetszést arat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz az ön anyagi javait jelző sorsterületen áll, pénzügyi problémákat kell majd megoldania. Simán fog menni, de ne halogassa tovább az intézését.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek napra számíthat, de csak ha továbbra is tapintatosan viselkedik. Egy kényes helyzetben önnek kell ugyanis rendet tennie.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. Ez óriási életerőt ad önnek. Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy véghez vigye amit eltervezett.


Halak: II. 19. - III. 20.
Romantikus nap lehet a mai, egy hullámhosszon vannak a párjával. Bár egy kollégájától kap emailt, jobb lenne, ha ma nem reagálna rá. Pihennie is kell valamikor!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: